HUN
ENG

Szolgáltatásaink

Szakképzett csapatunk minden tagja több, mint 10 év tapasztalattal rendelkezik az ipari automatizálás területén. Szakmai tudásuk, elhívatottságuk és motiváltságuk az alapja a mérnöki szolgáltatás, ipari automatizálás, gépgyártás, karbantartás területén nyújtott szolgáltatásainknak.
A piaci igények kielégítésére innovatív technológiákat és környezettudatos megoldásokat alkalmazunk.
Célorientált cégstruktúránk biztosítja a gyors ügyintézést, megrendeléseinket határidőre és kifogástalan minőségben teljesítjük.

Megrendelőink igényei alapján vállaljuk automata vagy félautomata gyártógépek, gyártócellák, transzport rendszerek tervezését és kivitelezését.

A projektek teljes időtartama alatt folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a megrendelővel, hogy naprakész információkkal rendelkezzen. Minden projektünk átlátható projektdokumentációval rendelkezik és nyomon követhető az első lépéstől az utolsóig.

Gyártócellák, gyártógépek áthelyezését, telepítését, üzembehelyezését a lehető legrövidebb határidővel valósítjuk meg. Eszközparkunk (saját targonca, nagy teherbírású görgők stb.), szakmai tapasztalatunk, alkalmazkodó képességünk és kiváló szervezőkészségünk biztosítja, hogy tartani tudjuk a kitűzött ütemtervet.

Szervizes, karbantartási feladatainkat változatos berendezéseken és gyártócellákon végezzük.

Garanciánk az általunk gyártott gépeken kívül kiterjed a karbantartási és szervizelési tevékenységünkre is.

Vállaljuk használatban lévő gépek, gyártócellák felülvizsgálatát, felújítását és átalakítását, hogy innovatív megoldásokkal tegyük hatékonyabbá megrendelőink gyártókapacitását. Legyen szó ciklusidő csökkentésről vagy az automatizálási fok növeléséről.

Megrendelőink igényei alapján vállaljuk gyártógépek, berendezések, gyártócellák, védelmi és biztonsági funkcióinak tervezését és kiépítését; valamint felülvizsgálat után modernizálását, átalakítását.

CE minősítésre való felkészítés során felmérjük a gyártógépek, berendezések, gyártócellák jelenlegi állapotát és javaslatot teszünk az elavult, nem biztonságos eszközök kiváltására, kielégítve a jelenlegi kor magasabb biztonsági követelményeit a berendezések biztonságosabb és megbízhatóbb üzemeltetésének érdekében.

Szoftverfejlesztési, programozó divíziónk a PLC programozásra és a PC alapú szoftverfejlesztésre specializálódott.

PLC programozás során OpCon Classic, OpCon Plus, Siemens környezetben teljesítjük megrendelőink változatos kéréseit.

PC alapú szoftvereink, adatgyűjtést, adatbázisok kezelését, adatbányászatot tesznek lehetővé megrendelőink egyedi igényeihez igazodva.

Vállaljuk Bosch, Rexroth, Omron, Mitsubishi, Siemens PLC-k rekonstrukcióját, kiváltását újabb, modernebb típusra, hogy a berendezések megfeleljenek az iparban jelentkező új követelményeknek.

Szakembereink folyamatos fejlődése biztosítja, hogy versenyképesek legyünk az ipari robotok (Stäubli, ABB) beüzemelése, karbantartása során is.

Szaktudásuk alkalmassá teszi őket applikációk fejlesztésére, robot mozgási pályák optimalizálására. Ezen megoldások jól alkalmazhatók ciklusidő csökkentésre, gyártási kapacitás növelésre.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk elektromos, mechanikus és pneumatikus rendszerek tervezésében, szervízelésében és átépítésében.

Megrendeléseink között kiemelt szerepet tölt be az elektromos kapcsolószekrények, elosztószekrények tervezése, összeszerelése és kábelezése, valamint üzembe helyezése.

Megrendelőink egyedi igényei alapján aluprofil (Bosch-Rexroth, Item) rendszerekből készítünk munkahelyeket, anyag- és tehermozgatást segítő szállítóeszközöket. A tervezés fázisától a kivitelezésig szorosan együtt működünk a megrendelővel.

Vállaljuk alapanyag, szerszám, alkatrész tároló rendszerek tervezését és kivitelezését is, mint például: görgős szállítópályák, polcrendszerek, zsilipszekrények.

Minden aluprofil rendszer ESD védelemmel kerül kialakításra.

Mérnöki szaktanácsadó és műszaki területen nyújtott szolgáltatásaink széles spektrumot fednek le, az ipari folyamatok automatizálásától, a projektmenedzsmenten, a termelés felfuttatás támogatáson, a ciklusidő csökkentésen, a nyomtatott áramkörök tervezésén keresztül a 3D nyomtatásig.

Támogatást nyújtunk Ipar 4.0 bevezetése során felmerülő problémák a megoldásában.

Villamos készülékek például frekvenciaváltók, PLC-k, HMI-k, hajtásvezérlők ellenőrzését és javítását is vállaljuk.

Villanymotorok és ventilátorok ellenőrzésében és javításában is segítségére lehetünk. Például csapágy csere, tekercselés, diagnosztika.

Gyors, szakszerű megoldásokat kínálunk.

Alkalmazkodunk megrendelőink extra igényeihez, sikerünk kulcsa a rugalmasság.